1935: Hardy fylte Stadion

1935: Hardy fylte Stadion

Rivalene fra Hardy gjorde imidlertid en stor sesong og gikk helt til semifinalen i NM der de møtte Fredrikstad. Kampen ble spilt på Brann Stadion.

Nok et skuffende år for fotballaget. Dessuten spiller Finn Berstad. Hugo Hofstad og Håkon Walde sine siste kamper for Brann. Alle tre gir seg etter lang og solid innsats for klubben.

Etter 9-1 over Minde i 1. runde av cupen var det på hodet ut allerede i 2. runde etter et pinlig 0-1 nederlag for Brodd.

I kretsmesterskapet endte Brann à poeng med Hardy og det måtte omkamp til. Den vant Brann 2-1 etter to scoringer av Johs Eriksen.

Rivalene fra Hardy gjorde imidlertid en stor sesong og gikk helt til semifinalen i NM der de møtte Fredrikstad. Kampen ble spilt på Brann Stadion, og hele 17 000 tilskuere så Fredrikstad vinne 3-0. Brann hadde fått en seriøs konkurrent til fotballtronen mellom de syv fjell.

Friidretten opplevde en grei sesong uten de store høydepunktene. Ingen norgesmesterskap til klubben denne gang, men seks kretsmestere kom fra Brann, som ble beste klubb.

Skisesongen fikk en ny tilvekst i Brann-stafetten, som ble avviklet for første gang. Brann var også representert i selveste Holmenkollen dette året, ved Henrik Tschudi, som var innom klubben og tok flere 1. plasser i langrenn rundt i landet.

Teksten er hentet fra boken ”Sportsklubben Brann – 100 år med tro, håp og kjærlighet”, skrevet at Atle Nielsen og utgitt på Schibsted Forlag i 2008

17

På denne dag i 2003

i 2003 kom Kenneth Storvik ut fra pensjonistenes rekker og signerte for Brann etter å egentlig ha lagt opp.

17. januar 2003