1929: Seks på landslaget

1929: Seks på landslaget

Tre nye Brann-gutter debuterte på landslaget i tillegg til Alexander Olsen, Finn Berstad og Herbert Lunde, som allerede var etablert på landslaget.

Denne vinteren var atskillig bedre, hva snø angikk, og Riplebakken ble åpnet. Bergensrennet ble en suksess. Skiguttene våre gjorde det også skarpt i kretsrennene og i de andre rennene som ble arrangert i byen.

Friidrettsguttene markerte seg på kretsnivå, men også med et par resultater helt i toppen nasjonalt. Sleggekasteren Sjur Johnsen kastet f.eks 48.31 i en landskamp mot Sverige og tok også sølv i NM. 

Fotballguttene hadde en fin sesong, men måtte nok en gang bite i gresset i 5. runde. Sarpsborg vant 2-1 foran 10 000 tilskuere på Stadion etter at Brann hadde ledet 1-0 ved pause.

Brann spilte 27 kamper og vant 18 av dem. Fem endte uavgjort og fire med tap.

Tre nye Brann-gutter debuterte på landslaget. Kåre Kongsvik, Håkon Walde og Kjeld Kjos spilte alle med flagget på brystet, i tillegg til Alexander Olsen, Finn Berstad og Herbert Lunde, som allerede var etablert på landslaget.

Teksten er hentet fra boken ”Sportsklubben Brann – 100 år med tro, håp og kjærlighet”, skrevet at Atle Nielsen og utgitt på Schibsted Forlag i 2008

17

På denne dag i 2003

i 2003 kom Kenneth Storvik ut fra pensjonistenes rekker og signerte for Brann etter å egentlig ha lagt opp.

17. januar 2003