Brann er 25 år

Del

I jubileumssesongen arrangerte Brann en egen jubileumsturnering med seriespill.

Turneringen ble vunnet av Mjøndalen foran Lyn og med Brann på 3. plass.  Frigg , Drafn og Hardy deltok også i turneringen.

I cupen ble det stopp i 4. runde, der Lyn ble for sterke. Og kretsmesterskapet gikk til Hardy. For første gang.

Denne sesongen tapte Brann flere kamper enn de vant. Det hadde ikke skjedd siden 1912. 30 kamper ble spilt,  av dem vant Brann bare elleve. Tolv endte med tap, mens syv endte uavgjort.

Dette var også sesongen da en av Branns største spillere noensinne la opp. Alexander Olsen takket for seg etter å ha satt sitt preg på fotballen i Brann, Bergen og Norge i en årrrekke.

Friidrettsguttene tok godt for seg i kretsmesterskapet, men vi fikk ingen norgesmestere.

Også skiavdelingen feiret jubileet, og Bergensrennet ble særdeles vellykket med stor deltagelse og fin innsats fra klubbens medlemmer.

Teksten er hentet fra boken ”Sportsklubben Brann – 100 år med tro, håp og kjærlighet”, skrevet at Atle Nielsen og utgitt på Schibsted Forlag i 2008