0

Anthony Magnacca

Anthony
Magnacca

Midtbane

Fødselsdato:
00.00.0000
Høyde:
0
Vekt:
0
Spillernummer:
0
Debut:
..
Obl. kamper:
1
Obl. mål:
0

Spillerprofil: Anthony Magnacca


Australieren Anthony Magnacca står på den etter hvert så lange listen over spillere med en eneste A-kamp for Brann.

Det var i begynnelsen av september 2001 at Brann signerte utlånsavtale med med opsjon på kjøp. Magnacca tilhørte da Newcastle United i Australia og var 23 år gammel.

Magnacca spilte tidligere for Canberra Cosmos og den australske mesterklubben South Melbourne og var blant annet med i troppen til klubb-VM i Brasil da South Melbourne møtte Vasco da Gama, Manchester United og Necaxa. Senere gikk han til Newcastle.

Brann tok spilleren på prøve i to måneder for å vurdere hans kvaliteter nærmere. Trener Teitur Thordarson hadde studert Magnacca på video og beskrev ham som en spennende spiller. Magnacca hadde italiensk pass og gikk dermed ikke på kvoten for spillere fra utenfor EU.

Grunnet store skadeproblemer ble trener Teitur Thordarson tvunget til å sende australieren på banen før han hadde rukket å tilpasse seg den norske spillestilen. Debuten kom borte mot Bodø/Glimt i 23. serierunde.

Den markerte et bunnivå i en vanskelig sesong. Laget tapte 1-5 og Magnacca var direkte svak i sin sentrale midtbaneposisjon, der en skadet Svante Samuelsson måtte ut etter 16 minutter. Raymond Kvisvik ble flyttet inn sentralt sammen med nykommeren, og det fikk fullstendig galt. 

Han fikk ikke flere muligheter og reiste hjem etter sesongen.

Digger

Karriere

SerieCupEuropacupAndre
KamperMålKamperMålKamperMålKamperMål
Totalt10000000
2001Brann100