20

Juninho Cabral

Juninho
Cabral

Angriper

Fødselsdato:
10.03.1992
Fødested:
Laguna Carapã
Nasjonalitet:
Brasil
Høyde:
178
Vekt:
71
Sivilstatus:
Ugift
Spillernummer:
20
Kontrakt:
2010

Spillerprofil: Juninho Cabral

Jacinto Júnior Conceição Cabral, eller Juninho, som han kalles, var en av to brasilianere som gjestet Brann sommeren 2010 fra akademiet til klubben Desportivo Brasil. Sammen med lagkameraten Diego ble de to kort tid senere hentet til Brann på utlån takket være investor Jan Berg.

Han rakk aldri å vise sitt beste i Tippeligaen på de første månedene i klubben, men bidro sterkt til å skyte Brann 2 til ny kontrakt i 3. divisjon.

Det ble innhopp fra benken i fem tippeligakamper - totalt bare 69 minutter - og ingen scoringer. På Brann 2 var han derimot veldig skarp, og scoret i bøtter og spann.

En teknisk god spiss med nese for mål, men selvsagt uferdig med sin unge alder og uvant med norske forhold og norsk fotball. Da 2010-sesongen var over var det ikke avklart om spissen ville bli tilbudt avtale for kommende sesong.

Mot slutten av januar 2011 ble det imidlertid klart at Juninho ville returnere til Brann for utlån til sommeren. Igjen var det Jan Berg som bidro til å løse overgangen.

Heller ikke denne gang lyktes han. 28 minutter mot slutten av 1. rundekampen mot Tertnes ble hans eneste innhopp. Litt senere pådro han seg et brudd i tåen som gjorde at han reiste hjem til Brasil før låneavtalen var utgått.

Han blir dermed trolig stående med fem seriekamper og en cupkamp i Branns historiebøker.

Digger

Karriere

SerieCupEuropacupAndre
KamperMålKamperMålKamperMålKamperMål
Totalt50100000
2011Brann100
2010Brann500