0

Stig Krohn Haaland

Stig
Krohn Haaland

Venstreback

Fødselsdato:
23.02.1975
Fødested:
Haugesund
Nasjonalitet:
Norsk
Høyde:
174
Vekt:
80
Sivilstatus:
Kjæreste
Spillernummer:
0
Debut:
25.08.2002
Obl. kamper:
1
Obl. mål:
0
Kontrakt:
2002

Spillerprofil: Stig Krohn Haaland

Den tidligere HamKam-spillere hadde en lynkarriere i Brann. Han stilte på prøvespill like før overgangsvinduet stengte, imponerte, fikk kontrakt og debuterte i startelleveren i løpet noen få dager. Der ble han skadet og senere fikk han ikke flere muligheter i Brann-drakten…

Venstrebacken hadde vært ute av drift i åtte uker grunnet brokkoperasjon da Brann likevel tok sjansen på å hente ham fra HamKam. Tidligere hadde han blant annet spilt for danske Århus Fremad og FK Haugesund.

Haaland var venstre back/flanke og en svært offensiv spiller. Da låneavtalen med HamKam løp ut i desember 2002 valgte Brann ikke å forlenge den.

Håland debuterte for øvrig i samme kamp som en annen spiller. En spiller som fikk en mye lengre og mer innholdsrik Brann-karriere, nemlig skotske Robbie Winters. Og kampen? Den var hjemme mot Sogndal. Brann tapte 2-3 og kjente nesten lukten av nedrykk.

Etter tiden i Brann var Krohn Håland blant annet innom Sandefjord og islandske Bridablikk. I 2007 ble han A-lagstrener for Nord.

Digger

Karriere

SerieCupEuropacupAndre
KamperMålKamperMålKamperMålKamperMål
Totalt10000000
2002Brann100